AGENCIJA

Tiskovna agencija MOREL je prva in za zdaj edina zasebna, neodvisna tiskovna agencija v Sloveniji, ki je bila ustanovljena leta 1992 kot družinsko podjetje. Registrska številka tiskovne agencije je 02. Z novicami servisiramo slovenske in tuje medije, ambasade, domača in tuja podjetja ter različne spletne portale. Sodelujemo z neodvisnimi tiskovnimi agencijami (Fonet, ONASA, SITA, Makfax, Beta, Actmedia) ter z tiskovnimi v okviru mednarodnega združenja zasebnih tiskovnih agencij srednje in jugovzhodne Evrope (APNA) in drugimi, ki nam zagotavljajo prek svoje mreže novice iz svojega okolja. Zajemamo novice iz političnega, kulturnega, znanstvenega, gospodarskega , družabnega in športnega življenja ter različne zanimivosti. Agencija se izključno financira samo od prodaje svojega informacijskega servisa in ni deležna nobene finančne podpore države.

Agencija MOREL je polnopravna članica Združenja zasebnih tiskovnih agencij (APNA), medijske organizacije SEEMO in IPI. Na spretnih straneh na internetu imamo dnevni informativni servis v angleškem jeziku ter v srbskem,-bosanskem-albanskem jeziku. V tujih jezikih objavljamo vsak dan preverjene novice, ki se nanašajo na dogajanje v Sloveniji, pa tudi iz tujine, ki jih dobimo prek mednarodne izmenjave.

V sodelovanju z beograjsko zasebno tiskovno agencijo Fonet pripravljamo dnevne televizijske videoprispevke o doganjanju v Sloveniji, ki se distributirajo televizijskim postajam v jugovzhodni Evropi prek spletnih strani agencije Fonet.

Imamo svojo spletno televizijo  in  spletni televizijski portal MORELTV http://www.youtube.com/user/MorelTV

Izdajamo dve reviji:

Zdravstvenovzgojno revijo Vita ( samostojno od leta 1991) in mestno revijo KVA ( 2008). Vita ima povprečno naklado 17.000 izvodov, revija KVA pa 40.000 izvodov. Obe se delita brezplačno. Revija KVA trentuno ne izhaja.

Revija Vita je največji slovenski humanitarni projekt na področju zdravstvene vzgoje in izobraževanja. Izšlo je že 91 številk v skupni nakladi 1.455.000 izvodov. Če bi bil en izvod samo 1(en) evro, smo v 27 letih za zdravstveno osveščanje Slovencem in Slovenkam  namenili več kot 1,4 milijona evrov.

Skrbimo za tehnično delovanje spletnih strani www.morel.si, www.revijavita.si www.revija-vita.com, www.zasavc.si,  www.kva.si. www.bont.si

Agencija se ukvarja tudi z založništvom od knjig do koledarjev ter izvaja medijsko svetovanje in marketinško dejavnost, organizira novinarske konference, komunikacijske treninge, razne tečaje in seminarje, šolanje novinarskega in marketinškega kadra ...

Tiskovna agencija MOREL je uradni zastopnik mednarodnega sejma ekološke in zdrave prehrane Expo 2019 za Slovenijo, Avstrijo, Italijo in Hrvaško.

 

OPOZORILO

Vsebine (pisne, video in fono), ki so objavljene na portalih, ki jih ureja agencija, so last agencije. Brez pisnega soglasja je prepovedano kakršnokoli povzemanje v celoti ali deloma, neglede na medij.  Dovoljenjo je  samo kopiranje in objavljanje povezav na vsebine, ki jih ureja agencija.

 

Glavni in odgovorni urednik ter direktor

Emil Lukančič- Mori

 

 

DISTRIBUTER IN URADNI ZASTOPNIK ROLERJEV IN KOLESARSKIH ČEVLJEV BONT

Tiskovna agencija MOREL že od leta 2007 aktivno podpira hitrostno rolanje v Sloveniji. Tiskovna agencija MOREL je  sponzor Rolerskega kluba Ljubljana in Zveze za hitrostno rolanje Slovenije. Aen cija ima distributersko licenso avstralskega proizvajalca rolarjev in rolarske opreme Bont za Slovenijo, Hrvaško, Bosno in Hercegovino ter Srbijo. Leta 2011 je odprla tudi  spletno trgovino www.bont.si, v kateri so na voljo vsi izdelki proizvajalca Bont, od oblačil, rekreativnih oziroma fitness rolerjev in tekmovalnih rolerjev, kolesarskih čevljev in kolesarske opreme. Bont je med vodilnimi in najkvalitetnejšimi proizvajalci hitrostnih rolerjev in rolerske opreme  ter kolesarskih čevljev na svetu.
 

Projekt trgovine z rolarji in kolesarskimi čevlji Bont vodi Črt Lukančič Mori, trener in mednarodnui sodnik hitrostnega rolanja, ki s svojimi nasveti in izkušnjami z veseljem pomaga vsakemu kupcu. Če imate dodatna vprašanja ali pa potrebujete pomoč pri izbiri mu lahko pišete mu mail crt.mori@gmail.com ali pa kontaktirate Tiskovno agencijo MOREL na e-mail info@morel.si ali morel@si21.com, kjer bodo vaša vprašanja z veseljem posredovali najizkušenejšim v tem športu v Sloveniji. Prav tako lahko pred nakupom preizkusite izbrane številke rolarjev  in se tako odločite za najustreznejšo. Seveda pa, če imate kakršne koli težave z rolerji, se lahko vedno obrnete na nas in rešili bomo prav vsak problem tako, da bo ugodno za vas.

Podobne obravnave so deležni tudi kupci kolesarskih čevljev.

Od leta 2017 imamo odprt PROMOCIJSKI CENTER BONT na Tržaški cesti 65 v Ljubljani, kjer nas lahko obiščete po predhodnem dogovoru na info@bont.si ali na telefon 041-511-067.

 
naslov agencije: Reboljeva 13, 1000 Ljubljana 

tel. 041-511-067

elektronski naslov: marketing@morel.si     info@morel.si       morel@si21.com ž

 

ZAPOSLITEV DOBI

Takoj zaposlimo redno, honorarno ali po pogodbi več tržnikov ali marketinških sodelavcev, ki bodo tržili medijske edicije tiskovne agencije MOREL.  Iščemo tudi vodjo marketinga agencije.

Zahtevamo: Srednjo štiriletno ali višjo stopnjo izobrazbe, urejenost, komunikativnost in poznavanje medijev. Vsak kandidat ali kandidatinja bo moral opraviti 14-dnevno spoznavno obdobje.

Štipendiramo tudi več diplomantov ali  študentov, ki želijo ob študiju opravljati novinarsko prakso ali marketinško dejavnost, snemanje, fotografiranje in montažo z možnostjo kasnejše redne zaposlitve.

Študentje lahko opravljajo tudi obvezno ali neobvezno študijsko prakso.

Prijave z življenjepisi sprejemamo po elektronski pošti info@morel.si 

Arhiv

PonTorSreČetPetSobNed
   123456789101112131415161718192021222324252627282930
Vita

UJFAIR

NepremiÄŤnine Si21 Avto.info

Luksuz.net

Prometej

Seniorske novice