Petek, 10. julij 2020 - 06:46

Šport/Odbojka

Turnir v Ljubljani ob upoštevanju strogih zdravstvenih ukrepov

Lovsin (v bloku) in Jancar v napadu

Lovsin (v bloku) in Jancar v napadu

Ljubljana, 10. julij 2020 (MOREL)- V Ljubljani bo med 30. julijem in 2. avgustom turnir svetovne serije v odbojki na mivki, 2020 FIVB Beach Volleyball World Tour, za katerega sta zeleno luč prižgala tako Nacionalni inštitut za javno zdravje kot Mednarodna odbojkarska zveza. Zanimanje za turnir je veliko prijavljenih je 49 moških in 39 ženskih dvojic iz 22 držav, med njimi 12 slovenskih.

Sreda, 8. julij 2020 - 13:41

Šport/Odbojka

Za Kamničane še Kos in Beravs

Gal Kos

Gal Kos

Kamnik, 8. julija 2020 (MOREL)- Aktualni slovenski podprvaki, odbojkarji Calcit Volleyja, nadaljujejo sestavljanje ekipe za novo sezono, v kateri jih bo vodil eden najboljših slovenskih odbojkarjev vseh časov, Gregor Jerončič. Kamničani so svoje vrste že okrepili s povratnikom Sašem Štalekarjem ter novinci Martinom Kosmino, Janom Klubučarjem in Dikom Purićem, dvoletno pogodbo pa sta z njim podpisala še Gal Timotej Kos in Žan Beravs, ki sta bila nekaj časa soigralca v kranjskem Triglavu.

Torek, 7. julij 2020 - 12:26

Šport/Odbojka

Turnirja slovenske serije v odbojki na mivki odpovedana

Ljubljana, 7. julij 2020 (MOREL)- Organizatorji turnirja članske serije v odbojki na mivki, Kostanjevica Open 2020, ki bi moral potekati med 10. in 12. julijem, so tekmovanje odpovedali. Prav tako ne bomo spremljali turnirja v Mokronogu, ki je bil načrtovan za 16. do 18. julij.

Torek, 23. junij 2020 - 08:25

Šport/Odbojka

Jan Klobučar nova okrepitev Kamničanov, Hebda ostaja

Kamnik, 23. junija 2020 (MOREL)-  Odbojkarji Calcit Volleyja bodo v novo sezono krenili še z enim slovenskim reprezentantom, saj v Kamnik po Sašu Štalekarju, ki se je po letu dni vrnil v klub, prihaja še Jan Klobučar. Sedemindvajsetletni sprejemalec, ki je zadnjo sezono igral za francoski Narbonne, bo za kamniško ekipo igral najmanj eno sezono. Tudi v novi sezoni pa bo za Kamničane igral Poljak Milosz Hebda.

Četrtek, 18. junij 2020 - 16:52

Šport/Odbojka

Odbojka na mivki deveta panoga v Münchnu

Ljubljana, 18. junij 2020 (MOREL)- Leta 2022 bo evropsko prvenstvo v odbojki na mivki potekalo v okviru združenih evropskih prvenstev, 2022 European Championships, ki jih bo med 11. in 21. avgustom gostil München. Najboljši odbojkarji in odbojkarice na mivki se bodo za evropske naslove pomerili v sklopu bojev za odličja v kar devetih panogah. Z Evropske odbojkarske konfederacije (CEV) so sporočili, da so se z organizatorji združenih evropskih prvenstev 2022 uspeli dogovoriti, da se osmim panogam, sprintu na mirnih vodah, športnemu plezanju, namiznemu tenisu, atletiki, kolesarstvu, gimnastiki, veslanju in triatlonu pridruži tudi odbojka na mivki.

Četrtek, 18. junij 2020 - 16:20

Šport/Odbojka

Spektakel na Kongresnem trgu potrjen

Ljubljana, 18. junij 2020 (MOREL)- Svetovna in evropska odbojkarska zveza sta Sloveniji prižgali zeleno luč za organizacijo turnirja svetovne serije v odbojki na mivki, ki ga bomo v središču Ljubljane lahko spremljali med 30. julijem in 2. avgustom. Organizatorji na turnirju pričakujejo dobro udeležbo in tudi vse najboljše slovenske dvojice. V središču Ljubljane konec julija in v začetku avgusta že tradicionalno poteka mednarodni spektakel, ki leto za letom privabi rekordno število odbojkarjev in odbojkaric z vsega sveta.

Torek, 16. junij 2020 - 08:46

Šport/Odbojka

Andrej Flajs bo pomočnik Gregorja Jerončiča

Kamnik, 16. junija 2020 (MOREL)-  Kamniški odbojkarji bodo v novo sezono krenili s popolnoma novim trenerskim vodstvom, kajti prvemu trenerju Gregorju Jerončiču bo pri delu pomagal Andrej Flajs, ki je v svoji igralski karieri, z izjemo ene sezone v Franciji, ves čas igral za ACH Volley. Za telesno pripravo ekipe bo skrbel Andrej Batagelj.

Četrtek, 11. junij 2020 - 18:47

Šport/Odbojka

V Preddvoru kar 50 ekip in vsi najboljši

Bulc in Zdešar

Bulc in Zdešar

Ljubljana, 11. junij 2020 (MOREL)- V Preddvoru pri Kranju bo ta vikend prvi turnir v odbojki na mivki v sklopu slovenskega prvenstva. Na njem bo nastopilo kar petdeset dvojic v moški in ženski konkurenci, na peščeni podlagi pa se bodo med seboj pomerili vsi najboljši slovenski odbojkarji in odbojkarice na mivki.

Četrtek, 11. junij 2020 - 07:46

Šport/Odbojka

Reprezentant Sašo Štalekar bo po letu dni spet Kamničan

Kamnik, 11. junija 2020 (MOREL)-  Odbojkarji Calcit Volleyja so po Martinu Kosmini in Diku Puriću dobili novo pomembno okrepitev za prihajajočo sezono. Po letu dni se v kamniški tabor vrača reprezentant Sašo Štalekar, ki je v minuli sezoni igral za avstrijsko ekipo Hypo Tirol Alpenvolleys Haching v nemški bundesligi. Kamniški odbojkarji, ki jih bo v novi sezoni vodil Gregor Jerončič, so dobili novo, veliko okrepitev. Pravzaprav ni nova, kajti 214 cm visoki Sašo Štalekar je pred lanskim odhodom v Innsbruck štiri leta nadvse uspešno nosil dres Calcit Volleyja, prav po zaslugi odličnih iger v kamniški ekipi pa je postal tudi stalni član slovenske izbrane vrste.

Nedelja, 7. junij 2020 - 08:15

Šport/Odbojka

Lana Ščuka prvič v močnem turškem prvenstvu

Lana Ščuka

Lana Ščuka

Ljubljana, 6. junij 2020 (MOREL)- Slovenska reprezentantka Lana Ščuka bo v prihodnji sezoni igrala v dresu ene najmočnejših ekip turškega prvenstva, Yesilyurt SK iz Carigrada. 23-letna odbojkarica se v turško prestolnico seli iz Italije, kjer je minulo sezono igrala za A1-ligaša Pomi Casalmaggiore.

Petek, 5. junij 2020 - 11:34

Šport/Odbojka

Tonček Štern nazaj v najmočnejšo ligo

Ljubljana, 5. junij 2020 (MOREL)- Slovenski reprezentant Tonček Štern bo kariero nadaljeval v najmočnejši odbojkarji ligi, italijanski A1. Štiriindvajsetletni korektor bo v prihajajoči sezoni branil barve moštva Kioene Padova, v Italiji pa se bo tako pridružil Janu Kozamerniku in Janiju Kovačiču.

Petek, 5. junij 2020 - 11:28

Šport/Odbojka

Najbolj učinkovita igralka Mevze zdaj za Calcit Volley

Kamnik, 5. junija 2020 (MOREL)-  Po tem ko je vodstvo kluba podaljšalo pogodbe z nekaterimi nosilkami igre, so državne prvakinje dobile še prvo letošnjo okrepitev. V njihove vrste prihaja 28-letna Anđelka Radišković, ki je bila v minuli sezoni najbolj učinkovita igralka srednjeevropske lige. Čeprav igra na mestu sprejemalke, je v 50 odigranih nizih za Jedinstvo Brčko dosegla kar 256 točk. Na vseh treh tekmah, kolikor so jih Kamničanke igrale proti Jedinstvu iz Brčkega, je Radiškovićeva zanje predstavljala največjo težavo, vseeno pa so bile na koncu bolj uspešne odbojkarice Calcit Volleyja. V rednem delu sta ekipi slavili v gosteh, na zaključnem turnirju v Novi Gorici pa so bile brez izgubljenega niza boljše kamniške odbojkarice, ki so nato v finalu premagale še Novo KBM Branik.

Četrtek, 4. junij 2020 - 08:09

Šport/Odbojka

Diko Purić se iz Ljubljane seli v Kamnik

Kamnik, 4. junija 2020 (MOREL)- Po Martinu Kosmini so odbojkarji Calcit Volleyja dobili še svojo drugo letošnjo okrepitev. Na današnjem prvem zboru pod vodstvom novega trenerja Gregorja Jerončiča bo med igralci tudi 27-letni Diko Purić, ki je zadnjih šest sezon igral za ACH Volley, bil pa je tudi občasni slovenski reprezentant. Med drugim je bil član slovenske reprezentance, ki je leta 2016 v svetovni ligi zmagala v Nemčiji.

Nedelja, 31. maj 2020 - 16:24

Šport/Odbojka

Darja Eržen odslej v italijanskem prvenstvu

Darja Eržen

Darja Eržen

Ljubljana, 31. maj 2020 (MOREL)- Slovenska odbojkarska reprezentantka Darja Eržen bo kariero nadaljevala v Italiji. Naša korektorica, ki bo junija dopolnila 23 let, se iz grškega PAOK-a seli v Volley Soverato iz Kalabrije.

Četrtek, 28. maj 2020 - 22:47

Šport/Odbojka

Štern nazaj v Grčijo po naslov prvaka

Žiga Štern

Žiga Štern

Ljubljana, 28. maj 2020 (MOREL)- Slovenski odbojkarski reprezentant Žiga Štern se vrača v Grčijo. Tamkajšnja odbojkarska zveza se je namreč odločila, da bo nadaljevala s prvenstvom, v okviru katerega se bodo najboljši štirje klubi na lestvici pomerili za državni naslov. Ob Belorusiji, Portoriku in Tajski je Grčija tako četrta država, ki bo prvenstvo kljub pandemiji COVID-19 zaključila na parketu.

Četrtek, 28. maj 2020 - 07:29

Šport/Odbojka

V novi sezoni bo državne prvakinje vodil Aljoša Jemec

Kamnik, 28. maja 2020 (MOREL)-  Po treh zelo uspešnih letih bo mesto prvega trenerja odbojkaric Calcit Volleyja zapustil Gregor Rozman, ki pa ostaja v klubu. V novi sezoni bo pomočnik Aljoši Jemcu, ki je bil v klubu dolgo pomočnik prvega trenerja, v minuli sezoni pa je samostojno vodil drugo člansko ekipo, ki je igrala v 1B. ligi. S kamniškimi mladinkami je osvojil naslov državnih prvakinj. V strokovnem štabu bo ostal tudi trener za telesno pripravo, Gregor Sobočan.

Torek, 26. maj 2020 - 22:07

Šport/Odbojka

Evropsko prvenstvo v sedeči odbojki prestavljeno na avgust

Ljubljana, 26. maj 2020 (MOREL)- Slovenska moška reprezentanca v odbojki sede bi morala junija nastopiti na evropskem prvenstvu B divizije v Šempetru v Savinjski dolini. Z evropske zveze ParaVolley Europe, ki jo vodi Slovenec Branko Mihorko, so sporočili, da bomo tekmovanje spremljali od 21. do 24. avgusta.

Ponedeljek, 25. maj 2020 - 23:40

Šport/Odbojka

Odbojkarji na mivki prvič že 12. junija

Ljubljana, 25. maj 2020 (MOREL)- Komisija za odbojko na mivki pri Odbojkarski zvezi Slovenije je potrdila izvedbo prvega turnirja v letošnji tekmovalni sezoni. Najboljši slovenski odbojkarji in odbojkarice na mivki se bodo med seboj merili od 12. do 14. junija v Preddvoru pri Kranju.

Petek, 22. maj 2020 - 07:50

Šport/Odbojka

Kosmina prva kamniška okrepitev

Martin Kosmina

Martin Kosmina

Kamnik, 22. maja 2020 (MOREL)-  Odbojkarji Calcit Volleyja, ki so pred dnevi dobili novega trenerja, Gregorja Jerončiča, imajo zdaj tudi novega soigralca. Prihodnji dve sezoni bo kamniški dres nosil dozdajšnji kapetan Krke, Martin Kosmina, ki bo zagotovo velika okrepitev na mestu sprejemalca. Ob Janu Brulcu in Mihi Bregarju bo to tretji dolenjski odbojkar v Kamniku.

Četrtek, 21. maj 2020 - 22:20

Šport/Odbojka

Iza Mlakar se poslavlja od odbojkarskih igrišč

Ljubljana, 21. maj 2020 (MOREL)- Ena najboljših slovenskih odbojkaric in dolgoletna slovenska reprezentantka Iza Mlakar je zaključila svojo športno pot. Štiriindvajsetletna Korošica, ki se je dokazala tako v klubskem kot v reprezentančnem dresu, se bo v prihodnje posvetila študiju medicine. Mlakarjeva, rojena v Slovenj Gradcu, je odbojkarsko kariero začela v Odbojkarskem klubu Prevalje, pred sezono 2012/13, pri vsega šestnajstih letih, se je preselila v Maribor. Tamkajšnji Novi KBM Branik je pomagala do številnih uspehov. Že v prvi sezoni so Mariborčanke osvojile srednjeevropsko ligo in naslov slovenskih prvakinj, skupaj pa so do odhoda Mlakarjeve v svojo vitrino postavile kar enajst lovorik, pet naslovov državnih prvakinj ter štiri pokalne in dva srednjeevropska naslova.

Četrtek, 21. maj 2020 - 09:23

Šport/Odbojka

Leja Janežič: Uresnile so se besede Gregorja Rozmana

Leja Janežič

Leja Janežič

Kamnik, 21. maj 2020 (MOREL)- Aktualne državne prvakinje so konec prejšnjega tedna začele s treningi, vendar ne na odbojkarskem igrišču, pač pa jih je v svoje roke vzel trener za telesno pripravo Gregor Sobočan. Večina igralk je prišla v dobri telesni pripravljenosti, kar velja tudi za Lejo Janežič, ki je v letošnji predčasno končani sezoni še enkrat več potrdila, da je trenutno najboljša slovenska prosta igralka. Za najboljšo prosto igralko Calcit Volleyja zadnjega desetletja pa so jo proglasili tudi kamniški navijači.

Ponedeljek, 18. maj 2020 - 21:37

Šport/Odbojka

Eva Pogačar ostaja na mestu Calcitove organizatorke igre

Eva Pogačar

Eva Pogačar

Kamnik, 18. maja 2020 (MOREL)-  Mlada, še ne dvajsetletna podajalka Eva Pogačar bo tudi v prihodnji sezoni nosila dres kamniške ekipe Calcit Volley. Pogačarjeva se je v Kamnik vrnila januarja, po tem ko je klub v lanskem poletnem premoru zapustila v želji po igranju v najmočnejši italijanski ligi. Sanj, da bi nekoč zaigrala med najboljšimi, mlada Domžalčanka ni opustila, a v tem trenutku meni, da je za njen razvoj važnejše nabiranje igralske kilometrine. »Calcit mi daje dobre pogoje za napredek, predvsem pa tu ostajam na igrišču, kar mi je osebno najpomembnejše.«  Nekaj ponudb iz tujine je prišlo tudi letos, a minutaža je vendarle pretehtala odločitev.

Nedelja, 17. maj 2020 - 10:16

Šport/Odbojka

Jerončič: Calcit Volley bo še naprej v vrhu slovenske odbojke

Ljubljana, 17. maj 2020 (MOREL) - Kamniški odbojkarji so imeli v svoji dolgi in bogati zgodovini na svoji klopi že številne odlične trenerje, nihče od njih pa kot igralec ni naredil tako blesteče kariere kot Gregor Jerončič. V zadnjih letih je kot trener deloval v Italiji, kjer je treniral slovenske zamejske klube, vmes pa je bil v sezoni 2016/17 tudi trener Salonit Anhovega, zdaj pa se spet vrača v slovensko odbojko.

Petek, 15. maj 2020 - 15:14

Šport/Odbojka

Liga narodov bo v Sloveniji gostovala maja prihodnje leto

Ljubljana, 15. maj 2020 (MOREL)- Svetovna odbojkarska zveza (FIVB) je sporočila, da se bo elitna Liga narodov, ki bi jo pri nas morali spremljati junija, a je bila zaradi pandemije koronavirusa odpovedana, začela v drugem tednu maja prihodnje leto. Slovenski odbojkarji se bodo domačim navijačem v Areni Stožice predvidoma predstavili 23. maja 2021.

Četrtek, 14. maj 2020 - 22:27

Šport/Odbojka

Kvalifikacije za Tokio prestavljene, nasprotniki ostajajo

Kotnik-Jančar

Kotnik-Jančar

Ljubljana, 14. maj 2020 (MOREL)- S sedeža Mednarodne odbojkarske zveze (FIVB) so sporočili nove termine kvalifikacij za olimpijske igre v Tokiu, na katerih si bodo vozovnico za Japonsko skušali priigrati tudi slovenski odbojkarji in odbojkarice na mivki. Ti so se lani v Portorožu uspešno prebili v 2. krog kvalifikacij.

Sreda, 13. maj 2020 - 11:19

Šport/Odbojka

Miha Bregar še dve leti v dresu Calcit Volleyja

Kamnik, 13. maj 2020 (MOREL)- V anketi pristašev Calcit Volleyja sta bila za najboljši blokerski par zadnjega desetletja, ki je moški ekipi prineslo dva pokalna naslova in kar osem naslovov slovenskega podprvaka, izbrana Sašo Štalekar in Miha Bregar. Štalekar je lani odšel v Innsbruck, s katerim je igral v nemški bundesligi, medtem ko bo Bregar še najmanj dve leti nosil dres kamniškega kluba.

Torek, 5. maj 2020 - 15:54

Šport/Odbojka

Gregor Jerončič novi prvi mož moške ekipe Calcita

Kamnik, 5. maja 2020 (MOREL)-  Na klop državnih podprvakov iz Kamnika v vlogi prvega trenerja prihaja Gregor Jerončič, eden najboljših slovenskih odbojkarjev vseh časov.

Torek, 5. maj 2020 - 08:31

Šport/Odbojka

Spremembe v odbojkarskem prvenstvu

Ljubljana, 5. maj 2020 (MOREL)- Odbojkarska zveza Slovenije je klubom predstavila nov sistem tekmovanja v okviru državnega prvenstva. Slednje se bo v prvoligaški konkurenci odslej odvijalo po trikrožnem sistemu in z dvema prvima ligama, v prvenstvu pa bodo že od samega začetka nastopale vse ekipe.

Torek, 28. april 2020 - 23:36

Šport/Odbojka

Prvi je vedno najslajši

Kamnik, 28. april 2020 (MOREL)- Danes je natanko deset let, ko so se v Kamniku veselili prvega naslova državnega prvaka Slovenije tudi v ženski odbojki. Pred tem so odbojkarji Calcit Volleyja do naslova državnih prvakov prišli trikrat zapored, v letih 2001, 2002 in 2003. Vendar se Kamničanke niso zaustavile samo pri tem naslovu, v svoje vitrine so prinesle še tri, leta 2015, 2016 in letošnjega, še šestkrat pa so igrale v finalu končnice. In to je tisto, na kar so tedanji trener Franci Obolnar ter takratne igralke, najbolj ponosni.

Četrtek, 23. april 2020 - 22:39

Šport/Odbojka

Slovenke ne bodo igrale evropske lige

Ljubljana, 23. april 2020 (MOREL)- S sedeža Evropske odbojkarske konfederacije (CEV) so sporočili, da je sezona evropskih klubskih tekmovanj zaključena, v letošnji sezoni prav tako ne bomo spremljali reprezentančne evropske lige. Kvalifikacije za evropsko prvenstvo 2021 so za zdaj še na programu, CEV je že objavil rezervni termin.

Ponedeljek, 20. april 2020 - 21:18

Šport/Odbojka

Odbojkar tedna po izboru FIVB je bil Klemen Čebulj

Ljubljana, 20. april 2020 (MOREL)- Iztekel se je teden, v katerem je imel v svetovni odbojki glavno vlogo slovenski reprezentant Klemen Čebulj. Mednarodna odbojkarska konfederacija FIVB ga je namreč izbrala za odbojkarja tedna, odziv ljubiteljev odbojke po vsem svetu pa je bil zelo velik.

Ponedeljek, 20. april 2020 - 09:51

Šport/Odbojka

Z dvema otrokoma doma ni nikoli dolgčas

Kamnik, 20. april 2020 (MOREL)- Svojo zadnjo tekmo v minuli sezoni so odbojkarji Calcit Volleyja odigrali 11. marca, ko so že v tekmi brez prisotnosti gledalcev v dvorani OŠ Stranje premagali Panvito Pomgrad. S to zmago so si pred začetkom končnice državnega prvenstva zagotovili drugo mesto, ker pa je potem prišlo do predčasnega konca državnega prvenstva, jim je prinesla naslov slovenskih podprvakov. Kako bi se razpletla morebitna končnica, seveda ne bomo nikoli izvedeli, navkljub drugemu mestu pa libero Kamničanov Klemen Hribar s sezono ni bil zadovoljen.

Nedelja, 19. april 2020 - 23:19

Šport/Odbojka

Kranjski odbojkarji že sedaj razmišljajo o prihodnosti

Kranj, 19. april 2020 (MORE)- Letos je, tako kot vsa druga področja življenja, pandemija prizadela tudi odbojkarski svet in ustavila vsa prvenstva. Igralci in trenerji po vsem svetu so se znašli v nenavadnem položaju, brez končnic in celo treningov. Kako se s situacijo soočajo člani OK Triglav Kranj, je v pogovoru z Matevžem Ambrožičem spregovoril trener prve moške članske ekipe Sašo Rop.

Torek, 17. marec 2020 - 23:46

Šport/Odbojka

Calcitovke predčasno do naslova državnih prvakinj!

Kamnik, 17. marca 2020 (MOREL)-  Po tem, ko je Odbojkarska zveza Slovenije prejšnji teden po izredni seji predsedstva OZS in tekmovalno-registracijske komisije do nadaljnjega prekinila vsa uradna tekmovanja, so pri slovenski krovni odbojkarski organizaciji zdaj sprejeli še odločitev, da je prvenstvo v okviru 1.  odbojkarske lige za sezono 2019/20 zaključeno.

Torek, 17. marec 2020 - 12:06

Šport/Odbojka

Odbojkarsko prvenstvo zaključeno

Calcit Volley

Calcit Volley

Ljubljana, 17. marec 2020 (MOREL)- Odbojkarska zveza Slovenije je odločila, da je letošnje državno prvenstvo v 1. prvi odbojkarski ligi zaključeno. Naslov slovenskih prvakov so osvojili odbojkarji ACH Volleyja Ljubljana, ki so prvaki postali že sedemnajstič in odbojkarice Calcit Volleyja, za katere je to četrta lovorika.

Petek, 13. marec 2020 - 21:39

Šport/Odbojka

Slovenski odbojkarji za zdaj brez Lige narodov

Ljubljana, 13. marec 2020 (MOREL)- Evropska odbojkarska konfederacija (CEV) je zaradi pandemije koronavirusa vsaj do 3. aprila odpovedala vsa tekmovanja, Mednarodna odbojkarska zveza (FIVB) pa je iz istega razloga prestavila elitno Ligo narodov, v kateri bi se slovenski odbojkarji predstavili prvič.

Sreda, 11. marec 2020 - 22:50

Šport/Odbojka

Kamničani modro skupino končali na drugem mestu

Stranje, 11. marec 2020 (MOREL) - Odbojkarji Calcit Volleyja so v devetem krogu modre skupine 1. DOL za moške v dvorani OŠ Stranje premagali Panvito Pomgrad s 3:0 (26, 23, 19) in si v njej že zagotovili drugo mesto, saj so Mariborčani v Kanalu izgubili z 2:3. Za Kamničane je bila to za nekaj časa tudi zadnja tekma v letošnji sezoni, saj so tekmo desetega kroga z Merkur Mariborom odigrali že v okviru srednjeevropske lige. Državno prvenstvo bo namreč po sklepu predsedstva OZS in tekmovalno-registracijske komisije OZS po zadnjem krogu modre in zelene skupine do nadaljnjega prekinjeno.

Sreda, 11. marec 2020 - 19:26

Šport/Odbojka

Ustavljena tudi odbojkarska tekmovanja

Ljubljana, 11. marec 2020 (MOREL)-  Predsedstvo Odbojkarske zveze Slovenije in tekmovalno-registracijska komisija Odbojkarske zveze Slovenije na današnji izredni seji sprejela naslednji sklep: »Vsa tekmovanja v dvoranski odbojki v okviru OZS se do nadaljnjega prekinejo. Odigrajo se le tekme zelene in modre skupine za moške v 1. SportKlub odbojkarski ligi.

Torek, 10. marec 2020 - 08:24

Šport/Odbojka

Proti nekdanjemu trenerju potrditi drugo mesto

Jan Planinc

Jan Planinc

Kamnik, 10. marec 2020 (MOREL)- Odbojkarje Calcit Volleyja v modri skupini 1. DOL moški čaka še zadnja tekma pred začetkom končnice. V devetem krogu bodo v športni dvorani Kamnik, ob 20. uri, gostili Panvito Pomgrad. Za ubranitev trenutnega drugega mesta, ki bi jim do morebitnega finala končnice prinesla prednost domačega igrišča, bodo morali premagati Sobočane, ki jih vodi lanskoletni trener Kamničanov Aleš Hribar.

Ponedeljek, 9. marec 2020 - 10:05

Šport/Odbojka

Slovenci še naprej v dobri formi

Ljubljana, 9. marec 2020 (MOREL)- Medtem ko epidemija korona virusa za zdaj še nima večjega vpliva na odbojkarska prvenstva po Evropi, v katerih še naprej uspešno igrajo slovenski reprezentanti in reprezentantke, je italijansko prvenstvo, v katerem spremljamo pet slovenskih odbojkarjev, močno okrnjeno.

Nedelja, 8. marec 2020 - 10:10

Šport/Odbojka

ODBOJKA – DRŽAVNO PRVENSTVO- izidi vseh lig 8.marec 2020

1. DOL moški - modra skupina - 8. krog - sobota 07.03.2020

Krka  : Merkur Maribor 0:3 (21:25,23:25,21:25)

Panvita Pomgrad : Salonit Anhovo 1:3 (21:25,25:22,17:25,16:25)

ACH Volley Ljubljana : Calcit Volley 0:3 (23:25,24:26,22:25)

Petek, 6. marec 2020 - 19:55

Šport/Odbojka

Kamničanke v končnico s prvega mesta

Brina Bračko, v bloku Olivera Brulec Kostić in Lucy Charuk

Brina Bračko, v bloku Olivera Brulec Kostić in Lucy Charuk

Maribor, 6. marec 2020 (MOREL)- V zadnji tekmi modre skupine 1. DOL za ženske so odbojkarice Calcit Volleyja v gosteh premagale Novo KBM Branik s 3:0 (20, 25, 22). Z zmago so na prvenstveni lestvici prehitele Mariborčanke na prvem mestu. V končnici bodo tako tudi v morebitnem finalu imele prednost domačega igrišča, s kom pa bodo igrale v četrtfinalu, bo znano po sobotnem zadnjem krogu v zeleni skupini. Ali bo to ljubljanski Krim ali pa G.S.V. Ptuj. Prva četrtfinalna tekma bo na sporedu v soboto, 14. marca, v Kamniku.

Petek, 6. marec 2020 - 05:02

Šport/Odbojka

V Mariboru za številko ena v končnici

Kamnik, 6. marec 2020 (MOREL)- V športni dvorani Lukna bo danes, ob 17. uri, padla odločitev o tem, katera ekipa bo končnico državnega prvenstva v 1. DOL za ženske začela s prvega mesta. Trenutno so na drugem mestu s točko zaostanka odbojkarice Calcit Volleyja, ki bodo naredile vse, da še drugič zaporedoma premagajo vodilno Novo KBM Branik. V letošnjih dozdajšnjih štirih tekmah so po dvakrat zmagale kamniške odbojkarice, dvakrat pa so bile boljše Mariborčanke.

Četrtek, 5. marec 2020 - 22:44

Šport/Odbojka

Poraz Kamničanov tudi v tekmi za tretje mesto

Zwttel, 5. marec 2020 (MOREL) – Odbojkarji Calcit Volleyja so v tekmi za tretje mesto na zaključnem turnirju srednjeevropske lige izgubili proti domači ekipi Union Raiffesisen Waldviertel z 1:3 (-18, -21, 23, -27. V tekmi za prvo mesto se bosta pomerila ACH Volley in Mladost Zagreb,Kamničane pa v sredo, 11. marca, ob 20. uri, čaka še zadnja tekma modre skupine 1. DOL za moške.

Sreda, 4. marec 2020 - 22:22

Šport/Odbojka

Kamničani v četrtek v boj za tretje mesto

Zwettl, 4. marec 2020 (MOREL) –Odbojkarji Calcit Volleyja so v prvi polfinalni tekmi zaključnega turnirja v Zwettlu izgubili z zagrebško Mladostjo z 1:3 (21, -21, -19, -28). V četrtek se bodo ob 18. uri pomerili s poražencem drugega polfinalnega obračuna med domačim Union Raiffesnom Waldviertlom in ACH Volleyjem, ki brani lanskoletni naslov, za končno tretje mesto.

Ponedeljek, 2. marec 2020 - 20:05

Šport/Odbojka

Državna prvenstva se bližajo koncu rednega dela

Ljubljana, 2. marec 2020 (MOREL)- Državna odbojkarska prvenstva se po Evropi počasi bližajo koncu rednega dela. V Romuniji, kjer je pretekli teden blestela Tina Grudina, se je redni del že zaključil, prav tako v poljski ženski ligi, medtem ko odbojkarje, med katerimi sta se v zadnjem tednu izkazala zlasti Alen Pajenk in Žiga Štern, do konca čaka še nekaj krogov.

Nedelja, 1. marec 2020 - 14:04

Šport/Odbojka

ODBOJKA – DRŽAVNO PRVENSTVO- izidi vseh lig 29. februar 2020

1. DOL moški - modra skupina - 7. krog - sobota 29.02.2020                    

Calcit Volley         : Krka                        3:2 (28:26,25:20,25:27,23:25,15:12)  

Salonit Anhovo     : ACH Volley Ljubljana  0:3 (17:25,21:25,11:25)  

Merkur Maribor      : Panvita Pomgrad       3:1 (25:19,27:29,27:25,25:16) 

Nedelja, 1. marec 2020 - 13:46

Šport/Odbojka

Krka pošteno namučila Kamničane

Kamnik, 1. marec 2020 (MOREL)-  Odbojkarji Calcit Volleyja so v tekmi sedmega kroga modre skupine 1. DOL za moške po hudem boju s 3:2 (26, 20, -25, -23, 12) premagali Krko. V sredo in četrtek bodo Kamničani v avstrijskem Zwettlu nastopili na zaključnem turnirju srednjeevropske lige. Njihov nasprotnik v polfinalu bo zagrebška Mladost. Tekma se bo v sredo, 4. marca, začela ob 18. uri, v drugem polfinalu pa se bosta pomerila domači Union Raiffeisen Waldviertel in ACH Volley.

Petek, 28. februar 2020 - 20:32

Šport/Odbojka

Ekipa leta občine Kamnik v soboto proti Krki

Tine Kvas

Tine Kvas

Kamnik, 28. februar 2020 (MOREL)- V sredo so odbojkarji Calcit Volleyja potrebovali le dobro uro, da so v šestem krogu modre skupine 1. DOL premagali Salonit Anhovo. Med najbolj zaslužnimi za gladko zmago kamniške ekipe je bil Tine Kvas, ki je po poškodbi Jana Brulca trenutno edini podajalec Calcit Volleyja, ki ga v soboto, ob 20. uri, v svoji dvorani čaka še tekma z novomeško Krko. To bo tudi njegova zadnja preizkušnja pred zaključnim turnirjem srednjeevropske lige, ki bo 4. in 5. marca v Zwettlu.

Petek, 28. februar 2020 - 19:58

Šport/Odbojka

Grosupeljčanke zadnja ovira pred Novo KBM Branikom

Manja Jerala

Manja Jerala

Kamnik, 28. februar 2020 (MOREL)- Odbojkarice Calcit Volleyja so v dozdajšnjih treh krogih modre skupine sledile svojim ciljem, saj so dobile vse tri tekme in so na dobri poti, da bo o najboljšem izhodiščnem položaju v končnici odločala njihova zadnja tekma z Novo KBM Branikom. Z Mariborčankami se bodo pred televizijskimi kamerami Sportkluba pomerile prihodnji petek, še pred to tekmo pa bodo v soboto, ob 17.30, v svoji dvorani gostile ATK Grosuplje.

Arhiv

PonTorSreČetPetSobNed
  12345678910111213141516171819202122232425262728293031
Vita

UJFAIR

NepremiÄŤnine Si21 Avto.info

Luksuz.net

Prometej