Četrtek, 28. november 2019 - 16:52

Zanimivost/Slovenija

Nabrusite« smuči, mi smo pripravljeni!

Cerkno, 28. november 2019 (MOREL)- Priljubljeno družinsko smučišče Cerkno je pripravljeno na novo zimsko sezono. Kar 100 sodobnih snežnih topov je razporejenih na vseh 18 kilometrih smučarskih prog, tako da sneg bo. Najsodobneje žičnice v državi so pregledane in pripravljene na pričetek obratovanja že v kratkem – 13. december!

ALPSKI PRIDIH SREDI SMUČIŠČA

Če prisegate na sneg in Alpe v polnosti, prenočite kar sredi smučišča in uživajte v razgledih in miru, ki ga ponuja naša gorska koča Alpska Perla. Na vrhu najboljšega slovenskega smučišča (po mnenju slovenskih radijskih poslušalcev) vas pričakuje s ponudbo rustikalnih apartmajev, savno in vso potrebno infrastrukturo za udoben smučarski oddih.

Z ambientom in dobrotami lahko restavracija Alpske Perle med smuko pogreje tudi do 500 gostov. Restavracija ponuja tako lokalne specialitete, na primer žlikrofe, kot tudi klasične »smučarske« jedi, denimo joto, golaž, in kranjske klobase, zato je nikar ne izpustite.

NE POZABITE KOPALK!

Cerkno leži ob znameniti idrijski prelomnici, skozi katero naj bi prodirale močne zdravilne energije. Te energije so ljudje poznali že v pradavnini in se z njimi tudi zdravili. Terme Cerkno v sklopu Hotela Cerkno so edine slovenske terme v objemu Julijskih Alp in nudijo blagodejno sprostitev za vas, ter zabavo za vaše najmlajše. V termah so tudi savne, solna soba, masažna ležišča, whirpool in celo ortopedska ambulanta. Naše terme so leta 2017 prejele laskavi naziv Naj male terme.

ODDIH ZA CELO DRUŽINO

Smo družinska destinacija, zato je pri nas poskrbljeno za vse družinske člane. Za najmlajše imamo posebno smučarsko progo, smučarsko šolo in tudi smučarski vrtec, če si zaželite nekaj trenutkov zase in vajo smuka. Seveda nudimo tudi izposojo smučarske opreme in servis. Parkirišč je dovolj, med Hotelom Cerkno in smučiščem pa redno vozi ski-bus. To so sporočili iz hotela Cerkno. (konec)

Arhiv

PonTorSreČetPetSobNed
   12345678910111213141516171819202122232425262728293031
Vita

UJFAIR

NepremiÄŤnine Si21 Avto.info

Luksuz.net

Prometej