Ponedeljek, 21. september 2020 - 15:26

Zanimivost/Slovenija

Na ALEJI SKY jutri s kantavtorjem Domnom Don Holcem (Koala Voice)

Pevec Gregor Štrasberger Štras (MRFY) je publiko na ALEJI SKY tudi dobro nasmejal

Pevec Gregor Štrasberger Štras (MRFY) je publiko na ALEJI SKY tudi dobro nasmejal

Ljubljana, 21. september 2020 (MOREL)- Na ALEJI SKY se v sklopu torkovih »afterwork« glasbenih večerov nadaljujejo nastopi raznolikih glasbenih ustvarjalcev. Jutri, 22. septembra, bo tako ob 20. uri nastopil Domen Don Holc, solo glasbeni ustvarjalec in kantavtor, ki ob spremljavi kitare poje že od srednješolskih let. 26-letnik je večini sicer najbolj poznan kot kitarist uspešne slovenske indie rockovske skupine Koala Voice, s katero ustvarja že desetletje. Na vzporedno samostojno pot, na kateri se poslušalcem razdaja s svojimi avtorskimi skladbami, se je podal pred skoraj dvema letoma, ko je potreboval novo svobodo in začutil, da želi povedati več.

Naslednji torek bo za glasbeno sprostitev poskrbela Amaya, sicer pa so na ALEJI SKY že nastopili pevec Grega Skočir, kitaristi Zoran Čalić, Peter Dekleva in Metod Banko, pianist in harmonikar Joži Šalej, Astrid in Avantgarden ter Pliš duo. Nazadnje je obiskovalce s svojim nastopom navdušil in tudi nasmejal Gregor Štrasberger Štras, sicer pevec skupine MRFY. Nastop so si ogledali tudi preostali člani njegove skupine, med publiko pa smo zasledili tudi Emkeja, Tomija Megliča in Pio Nino.

ALEJA je najsodobnejše nakupovalno središče, ki poleg edinstvene nakupovalne izkušnje, kulinaričnih doživetij, brezskrbne otroške igre na zunanjem otroškem igrišču ter športnih in drugih aktivnosti obiskovalcem omogoča popolno sprostitev, za katero poskrbijo tudi torkovi »afterwork« glasbeni večeri na zeleni strehi ALEJE SKY.

Ob nastopih glasbenikov je poskrbljeno za varnostne ukrepe, število obiskovalcev pa je omejeno skladno s priporočili NIJZ. Vstopnice so brezplačne, obiskovalci si jih lahko pred dogodkom priskrbijo na info točki v prvem nadstropju nakupovalnega središča. Vsak posameznik lahko prevzame največ dve vstopnici, ena vstopnica pa velja za eno osebo. (konec)

Arhiv

PonTorSreČetPetSobNed
   12345678910111213141516171819202122232425262728293031
Vita

UJFAIR

NepremiÄŤnine Si21 Avto.info

Luksuz.net

Prometej