Ponedeljek, 7. september 2020 - 15:21

Zanimivost/Slovenija

Na ALEJI SKY tudi Pliš duo, Štras (MRFY) in Amaya

Ljubljana, 7. september 2020 (MOREL)- ALEJA je najsodobnejše nakupovalno središče, ki poleg edinstvene nakupovalne izkušnje obiskovalcem omogoča tudi sprostitev, kulinarična doživetja, brezskrbno otroško igro na zunanjem otroškem igrišču ter športne in številne druge aktivnosti na zeleni strehi ALEJE SKY. Ta je v začetku septembra obogatena tudi s kinom na prostem, ob torkih pa za glasbeno sprostitev poskrbi z nastopi raznovrstnih glasbenikov.

V sklopu ''afterwork'' torkovih glasbenih večerov bo tako jutri, 8. septembra, ob 20. uri nastopila glasbena zasedba Pliš duo. Ko se na odru združijo izjemen vokal Aleksandre Ilijevski, zvok kitare ali kontrabasa Marka Gregoriča in lahkotna besedila izpod peresa Roka Vilčnika, nastane sproščujoče, kot pliš mehko vzdušje domače dnevne sobe, ki ga bo zasedba tokrat pričarala tudi obiskovalcem na ALEJI SKY.

Ob torkih, ki sledijo, bodo za glasbeno razvajanje obiskovalcev s svojimi nastopi poskrbeli tudi Štras (MRFY), Domen Don Holc in Amaya.

Na ALEJI SKY so ob torkih že nastopili pevec Grega Skočir, kitaristi Zoran Čalić, Peter Dekleva in Metod Banko, pianist in harmonikar Joži Šalej. Prvi septembrski torek je popestril nastop Astrid in Avantgarden, s katerega vam prilagamo tudi fotografije.

Ob nastopih glasbenikov je poskrbljeno za varnostne ukrepe, število obiskovalcev pa je omejeno skladno s priporočili NIJZ. Vstopnice so brezplačne, obiskovalci si jih lahko pred dogodkom priskrbijo na info točki v 1. nadstropju nakupovalnega središča. Vsak posameznik lahko prevzame največ dve vstopnici, ena vstopnica pa velja za eno osebo. (konec)

Arhiv

PonTorSreČetPetSobNed
   12345678910111213141516171819202122232425262728293031
Vita

UJFAIR

NepremiÄŤnine Si21 Avto.info

Luksuz.net

Prometej