19.03.2023 ob 21:10
Deli članek
Cestna smrt danes pobrala motorista

Iliriska Bistrica (MOREL)- Danes, ob 13.25 je pri naselju Topolc, občina Ilirska Bistrica, motorno kolo zdrsnilo po vozišču in pri tem trčilo v prometni znak. Gasilci PGD Ilirska Bistrica so zavarovali kraj dogodka in nudili prvo pomoč poškodovancema do prihoda reševalcev NMP Ilirska Bistrica. Ena oseba je zaradi hudih telesnih poškodb preminula na kraju dogodka, poškodovano sopotnico pa so reševalci NMP Postojna prepeljali v UKC Ljubljana. O dogodku so bile obveščene pristojne službe. To so sporočili iz uprave za zaščito in reševanje.

Iz policije pa so sporočili: Včeraj ob 13.33 se je na glavni cesti izven naselja Topolc, Občina Ilirska Bistrica, zgodila prometna nesreča v kateri je ena oseba umrla.

26-letni voznik motornega kolesa je vozil iz smeri Ilirske Bistrice proti Ribnici, ter izven naselja Topolc na ravnem delu ceste zapeljal v desno, kjer je trčil v robnik. Z motornim kolesom je nato drsel, trčil v prometni znak, nato pa je motor prevrnil na levi bok in se po nekaj metrih ustavilo. Voznik motornega kolesa je zaradi hudih poškodb na kraju nesreče umrl, 26-letna potnica pa je bila hudo telesno poškodovana. Policisti Postaje prometne policije Koper okoliščine prometne nesreče še preiskujejo.

(konec)