04.08.2021 ob 22:14
Deli članek
Vstopnice za evropsko prvenstvo zdaj na voljo

Ljubljana (MOREL)- Slovenska moška odbojkarska reprezentanca bo septembra nastopila na evropskem prvenstvu, ki ga bodo skupaj gostile Poljska, Češka, Finska in Estonija. Vstopnice za obračune v Ostravi so zdaj na voljo, cene se gibljejo med 12 in 47 evri.

Slovenski odbojkarji, ki bodo na jesenskem EuroVolleyju znova branili srebrno odličje, bodo obračune skupine B igrali na Češkem, organizatorji pa so v prodajo ponudili vstopnice, ki jih je moč kupiti preko spleta. V Ostravar Areni bo naša izbrana vrsta prvenstvo začela 3. septembra s srečanjem proti gostiteljici Češki, v nadaljevanju se bodo varovanci Alberta Giulianija pomerili še s Črno Goro, Belorusijo, Bolgarijo in Italijo.

Organizatorji tekmovanja v okviru skupine B so ljubiteljem odbojke ponudili tri razrede vstopnic, najcenejše so naprodaj za nekaj manj kot 12 evrov, najdražje, neposredno ob igrišču, pa je moč kupiti za nekaj manj kot 47 evrov. Prodaja že poteka preko spletne strani https://eurovolley.cev.eu/en/men-2021/tickets/.

Najdražje vstopnice so sicer na voljo na Finskem, cene se gibljejo med 25 in 53 evri, v Estoniji se dnevne vstopnice prodajajo za 15 evrov, na Poljskem pa za 11 evrov. To je sporočila Ana Oblak iz OZS.(konec)