20.04.2022 ob 20:21
Deli članek
Za superfinale lige prvakov prodanih že več kot 7000 vstopnic

Ljubljana (MOREL)- Tekmi superfinala evropske lige prvakov in prvakinj v ljubljanski dvorani Stožice sta vse bliže, z Evropske odbojkarske konfederacije (CEV) pa so sporočili, da je prodanih že več kot 7000 vstopnic. Za finalna obračuna v Stožicah v nedeljo, 22. maja, med najboljšima ženskima (ob 18. uri Imoco Volley Conegliano – Vakifbank Istanbul) in moškima ekipama (ob 21. uri Grupa Azoty Kędzierzyn Koźle – Trentino Itas) letošnje lige prvakov in prvakinj vlada izjemno zanimanje, saj je prodanih že več kot 7000 vstopnic, večinoma v tujino.

Za slovenske ljubitelje vrhunske odbojke je nakup vstopnic še mogoč, in sicer prek spletne strani Eventima (eventim.si) za kategorije 2 (50 evrov), 3 (35 evrov) in 4 (20 evrov), medtem ko so vstopnice kategorije 1 (70 evrov) že skorajda pošle. Na voljo so tudi VIP Premium vstopnice po 250 evrov (v primeru zakupa lože s postrežbo hrane in pijače), zanje se je potrebno obrniti neposredno na CEV (ticketing@cev.eu).

CEV je danes dala v prodajo še nekaj vstopnic v kategorijah 2 in 3 v zelenem ringu dvorane Stožice, glede na veliko zanimanje pa bodo kmalu bržčas na voljo le še vstopnice v rdečem ringu, torej kategorije 3 in 4, ki so tudi najbolj oddaljene od igrišča. To so sporočili iz OZS. (konec)