02.07.2021 ob 11:08
Deli članek

Ljubljana (MOREL)- Si želite prepevati in poplesavati ob koncertih glasbenikov ali si ogledati svetovne filmske uspešnice nad Ljubljano? Najsodobnejše nakupovalno središče ALEJA vam to omogoča skozi vse poletje. Torkovi večeri so na ALEJI SKY »rezervirani« za nastope glasbenikov v prijetnem in sproščenem ambientu. Nastopili so že Neisha in skupina UMAcoustic, ta teden pa je zbrane s svojim nastopom in izjemnim vokalom očarala Nuša Derenda. Že prihodnji torek, 6. julija, bosta v duetu nastopila Bojan Cvjetićanin, frontman skupine Joker out, in mlada pevka Stella. Slednja je osvojila festival FeNS, pred dvema letoma je opozorila nase v finalu Eme Freš s skladbo Ne vem, če sem v redu ter se v romunskem X-Factorju prebila med 20 najboljših. Naslednje torke vse do konca poletja boste lahko slišali še Adija Smolarja, Pio Nino, King Fooje ter številne druge glasbenike. Vsi koncerti, ki se pričnejo ob 20.00, so popolnoma brezplačni, vstopnice zanje pa si zagotovite na ALEJINI info točki v 1. nadstropju središča. Prevzeti jih morate najpozneje eno uro pred koncertom.

Ob sredinih večerih je na ALEJI SKY vse v znamenju svetovnih filmskih uspešnic, ki vas bodo prevzele in navdušile. Si še niste ogledali napete akcijske pustolovščine Hitri in drzni 9? Prihodnjo sredo, 7. julija, imate za to izvrstno priložnost. Do konca poletja se bodo na ALEJI SKY zvrstile še številne druge filmske projekcije, med njimi tudi animirani igrani film Space Jam: Nova legenda in akcijski vohunski triler Črna vdova. Preden pa se udobno namestite v ležalnik in se predate filmom, vas čaka pester zabavni program. Ta se vsako sredo prične že ob 19.00, ob sončnem zahodu pa se nato pričnejo brezplačne projekcije filmov. Vstopnice zanje lahko prevzamete na ALEJINI info točki. Pred ogledom filmov je dodatno poskrbljeno za pijačo in jedačo: na stojnicah na ALEJI SKY si lahko privoščite različne pijače, sladice, pokovko ter ostale sladke in slane prigrizke.

Obiskovalci ALEJE lahko popolnoma brezplačno in brez predhodne najave opravijo tudi hitro testiranje na prisotnost COVID-19. Testiranje se izvaja od ponedeljka do sobote med 9. in 19. uro na zunanjem parkirišču nakupovalnega središča, brezplačno pa boste prejeli tudi tiskano potrdilo v slovenščini ali angleščini. (konec)