01.10.2021 ob 12:02
Deli članek
Kaj boste počeli v nedeljo?

 

Ljubljana (MOREL)-  Nedelje so v ALEJI, ki je nedavno osvojila prestižno nagrado ˝Global RLI Award˝ v kategoriji ˝Mednarodna nakupovalna središča – novogradnje˝, še posebej pestre, zabavne in zanimive. Spremlja jih namreč bogat in raznolik program.

To nedeljo, 3. oktobra, bo na ALEJI SKY v otroškem parku Planet Lollipop ob 11.00 na sporedu brezplačna gledališka predstava Obuti maček, ki bo navdušila tako najmlajše kot tudi malce starejše. Gre za zgodbo, priljubljeno po vsem svetu, in sicer o mlinarjevem sinu Maticu, ki po očetovi smrti kot dediščino dobi le »hišnega mačka Fritza«. A ta se kmalu izkaže kot neprecenljiv sopotnik.

Po predstavi pa si boste lahko od 12.00 do 17.00 privoščili okusne specialitete, ki jih bo v restavraciji Imperio Mexicano pripravljal Adam Šerc, eden od tekmovalcev letošnjega MasterChefa.

Tudi večer bo zelo zabaven: popestril ga bo DJ Pero z glasbenim popotovanjem skozi 80. in 90. leta.

V ALEJI sta zagotavljanje varnosti in higiene vseskozi na prvem mestu. ALEJA je kot eno izmed prvih nakupovalnih središč v Ljubljani prejela certifikat za visoke higienske standarde s strani mednarodno dejavne ter vodilne nadzorne in inšpekcijske službe TÜV AUSTRIA.

Poleg tega je ALEJA ponosna zmagovalka tekmovanja ˝Global RLI Award˝, v katerem je najvišjo stopničko osvojila v močni konkurenci najsodobnejših nakupovalnih središč iz celega sveta. Te nagrade se že 16 let poklanjajo najboljšim vizionarjem na področju trgovine na drobno in prostega časa in so v branži izjemno zaželene. (konec)