31.08.2021 ob 23:13
Deli članek
Maja Založnik v izjemni pesmi Voda sem, ti si dlan

Ljubljana (MOREL)- Maja Založnik je v slovenskem prostoru s svojim neverjetnim vokalom prisotna že leta in v tem času zgradila izjemno kariero. Spremljali smo jo tako na različnih glasbenih izborih in oddajah, kot tudi na evrovizijskih tekmovanjih in koncertih v živo, kjer je izbranemu občinstvu predstavljala svoj bogat repertoar od popa, soula, rocka in funka. Velike uspehe je požela z visoko uvrstitvijo na nemškem The Voice, kjer je opozorila nase kot talentirana pevka s super karizmatično prezenco. Izmed 10.000 prijavljenimi pevci  iz Nemčije, Avstrije in Švice se ji je kot prvi in edini Slovenki uspelo prebiti med 135 najboljših kandidatov v svetovno znani šov pevskih talentov, THE VOICE OF GERMANY.

Z novim singlom Voda sem, ti si dlan, predstavlja povsem novo Majo. »Tako sem srečna, da končno prihaja moja nova pesem v sodelovanju s švedsko ekipo in da se predstavi nova osvežena in žareča Maja.  Stil pesmi je drugačen kot me je publika vajena. Tokrat sledim sebi in delam glasbo, ki jo čutim in želim deliti med poslušalce. Nadvse sem hvaležna svoji piarovki, Kaly Kolonič, da mi je napisala tekst za pesem, ker resnično želim delati pesmi v slovenščini«, je iskreno povedala Maja.

Kaly Kolonič, ki je napisala že vrsto hitov, med drugim za skupino Select, Niko Zorjan, Petro Slapar in druge, pravi, da je pesem Voda sem, ti si dlan resnično posebna. »Pesem govori o tem, da dve osebi vedno najdeta pot ena do druge, saj sta del ene energije. Čeprav pesem Voda sem, ti si dlan na prvi pogleda izgleda ljubezenska pesem, pa je njena metaforika zelo močna in ima globlji pomen. Govori o tem, da v življenju in ljubezni beseda nemogoče ne obstaja. S svojo vzrajnostjo in iskanjem pravih načinov, noben cilj ni nedosegljiv«, je zaupala avtorica pesmi Kaly Kolonič, tudi scenaristka in režiserka spota, ki verjame, da je Maja s svojim izjemnim vokalom in osebnostjo ena izmed najbolj posebnih pevk našega prostora, ki jo čaka bleščeča prihodnost.

Za glasbo nove pesmi sta poskrbela Andreas Björkman in Adriana Pupavac, za miks in mastering pa Matej Kovše. Videospot je bil posnet na različnih lokacijah po svetu, Majini deli v Sloveniji, prizori morske deklice Karin Heuffel- Karin LaSiren, ki si želi postati prava deklica, da bi se poročila s svojim princem iz sanj, pa so posneti na Hrvaški in Italijanski obali. Scenarij je napisala Kaly Kolonič, ki je tudi ko-režirala spot z Nejcem Faležem (Jesters studio), ki je zaslužen za kamero in postprodukcijo. To je sporočila Kaly Kolonič iz Agencije Ekskluzivno. (Konec)