18.11.2021 ob 15:48
Deli članek
Praznični Citypark z božično-novoletnim sejmom

Na črni petek vas bodo v Cityparku razvajali z visokimi popusti

Ljubljana (MOREL)- Največje slovensko nakupovalno središče Citypark je za vse obiskovalce pripravilo novosti, ki vas bodo ovile v praznično vzdušje. Petek, 26. november, je rezerviran za črni petek (Black Friday), kar pomeni, da bo središče odprto vse do 22. ure, trgovine pa bodo razvajale z visokimi popusti. Na isti dan vas bodo popeljali tudi v zimsko pravljico. Odprli bodo božično–novoletni sejem s kar 14 stojnicami.

Med nakupovanjem si boste lahko pasli oči na bogati okrasitvi – več kot 150.000 okraskov in posebni lestenci vas bodo popeljali v čarobno vzdušje božično–novoletnih praznikov, različne talne dekoracije pa so izvrstna priložnost za fotografiranje.  Za popolno praznično izkušnjo, vas bo konec meseca pred trgovino Interspar pričakala še posebna atrakcija. V XXL adventnem koledarju, visokem kar šest metrov, boste lahko odštevali do božiča in pri tem zadeli bogate in uporabne dnevne nagrade.

Če ste v dvomih, kaj podariti najbližjim, so za vas pripravili idejo, ki bo zagotovo narisala nasmeh na obraz. Darilne bone Desetak lahko naročite kar prek spleta ali prevzamete na Cityparkovi info točki, obdarovanec pa jih lahko izkoristi v 120 trgovinah in lokalih nakupovalnega središča.

V Cityparku vseskozi skrbijo, da nakupovanje ni samo prijetno, ampak tudi varno. Obiskovalcem omogočajo brezplačno testiranje in cepljenje proti Covid–19. Poleg tega je Citypark prejemnik certifikata za visoke higienske standarde s strani mednarodno dejavne ter vodilne nadzorne in inšpekcijske službe TÜV AUSTRIA. To je sporočila Agencija Andreja Jernejčič – Lin&Nil. (konec)