16.03.2022 ob 19:58
Deli članek
Putin: Zahod je snel maske

Vladimir Putin

Moskva (MOREL/FoNet) - Zahod je odstranil vse maske spodobnosti in opaža se analogija z antisemitizmom, je danes dejal ruski predsednik Vladimir Putin in dodal, da so v mnogih zahodnih državah ljudje podvrženi resničnemu preganjanju. ker so iz Rusije, zavrnili so jim zdravniško oskrbo, izključili otroke iz šol in staršem odvzeli službo. Prepovedujejo rusko glasbo, kulturo, literaturo, poskušajo ukiniti Rusijo.

Zahod je snel vse maske spodobnosti, se obnaša nesramno, pokazal  je svojo pravo naravo, je dejal Putin. Povedal je, da obstaja analogija z antisemitskimi nacističnimi pogromi, organiziranimi v Nemčiji v tridesetih letih prejšnjega stoletja, pa tudi s privrženci številnih evropskih držav, ki so se pridružili nacistični agresiji na Rusijo med drugo svetovno vojno.

Proti Rusiji je bil sprožen obsežni kibernetski napad, ki nahrani ljudi z ogromno količino propagandnih ponaredkov, je dejal Putin. Povedal je, da je bil na Rusijo sprožen množičen kibernetski napad, informacijska kampanja brez primere, ki je vključevala globalna družbena omrežja in vse zahodne medije, katerih objektivnost in neodvisnost sta se izkazali za mit, je dejal Putin.

Vidimo položaj tistih tujih podjetij, ki kljub brezsramnemu pritisku ZDA in njihovih vazalov še naprej delujejo pri nas. Zagotovo bodo dobili dodatne možnosti za razvoj, je dejal Putin. Dodal je, da Rusija pozna tudi tiste, ki so strahopetno izdali partnerje, pozabili na odgovornost do zaposlenih in strank v Rusiji in so hiteli zaslužiti navidezne dividende s sodelovanjem v protiruski kampanji. Z razliko od zahodnih držav bomo spoštovali pravico do lastnine, je dejal Putin med sestankom o ukrepih za socialno-ekonomsko podporo ruskim regijam, je poročal Itar-Tass. (konec)