02.12.2023 ob 17:49
Deli članek
Za vsako tekmo je predvidenih najmanj 10.000 vstopnic

Ljubljana (MOREL)- Nogometna zveza Slovenije svojim navijačem zagotavlja prednostno obravnavo pri nakupu vstopnic za tekme slovenske nogometne reprezentance v sklopu Eura 2024. Ključen podatek, ki slovenskim navijačem zagotavlja prednostno obravnavo pri žrebu, je EMŠO številka, ki jo je nujno potrebno vnesti v polje, kjer je predvidena številka ID osebnega dokumenta (Passport/ID number).

Slovenska nogometna reprezentanca bo na današnjem žrebu dobila nasprotnike v skupinskem delu Eura 2024. Posledično bosta znana natančen razpored in prizorišča tekem slovenske nogometne reprezentance, kmalu za tem pa bo stekla tudi prva faza prijave in prodaje vstopnic preko spletnega portala Evropske nogometne zveze (Uefa). Nogometna zveza Slovenije vsem navijačem priporoča, da z registracijo na omenjenem portalu počakajo do ponedeljka, 4.12.2023, ko bodo v spletni portal Uefe dokončno umeščeni vsi razporedi, saj trenutek izražene namere za nakup znotraj opredeljenega časovnega okna ne prinaša hitrejše obravnave oziroma prednosti pri nakupu vstopnic. V kolikor bo interes presegel 10.000 vstopnic na posamično tekmo, bo o pravici do nakupa odločal žreb, ki ga bo opravila Uefa.

Zaradi velikega povpraševanja po vstopnicah je Nogometna zveza Slovenije poskrbela za zaščito slovenskih navijačev in je zagotovila prednostno obravnavo pri prijavi oziroma nakupu vstopnic. Ključen podatek, ki slovenskim navijačem zagotavlja prednostno obravnavo pri žrebu, je EMŠO številka, ki jo je nujno potrebno vnesti v polje, kjer je predvidena številka ID vašega osebnega dokumenta (Passport/ID number). Vsem slovenskim navijačem, ki ste že oddali prošnjo za nakup vstopnic brez vnosa EMŠO številke, priporočamo, da ustrezno spremenite svoje podatke na Uefinem portalu in v polje, kjer je predvidena ID številka vašega osebnega dokumenta (Passport/ID number), vnesete vašo EMŠO številko. To so sporočili iz NZS. (konec) (konec)